Ceca Ražnatović u iščekivanju: Raduje se njenom dolasku! (FOTO)

Izvor: S media, 04.Nov.2012, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović u iščekivanju: Raduje se njenom dolasku! (FOTO)

Folk zvezda je oduševljena i u iščekivanju je velikog spektakla!

Svetlana Ceca Ražnatović sa nestrpljenjem očekuje spektakl godine - beogradski koncert Dženifer Lopez koji će pod pokroviteljstvom Skaj Mjuzika održati 20. novembra u Kombak Areni! Budući da su sve VIP lože rasprodate, čak i one koje je svetska dens diva bila namenila svojim prijateljima, Ceca je na vreme obezbedila svoje karte za sebe i porodicu!

- Čula sam od >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nekih svojih prijatelja koji su bili na njenim nastupima u svetu da je doživljaj jedinstven, zato sam na vreme uzela karte za ložu gde ću sa porodicom i prijateljima odgledati taj spektakl i uživati kako u njenim pesmama tako i u igri! Žena je zaista fenomenalna. Drago mi je da su zvezde tog kalibra konačno odlučile da dođu i u našu zemlju, rekla je Ceca.

Inače, za gala koncert u prodaji je ostalo još jako malo karata pa se tako mogu naći one za fan pit, nivo 400 i parter.

Izvor: Smedia, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Ceca Ražnatović, Ceca, Dženifer Lopez, Spektakl, Komncert, Kombank Arena
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ceca Ražnatović: Jedva čekam koncert Džej Lo

Izvor: Press, 04.Nov.2012

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović s nestrpljenjem očekuje spektakl godine - beogradski koncert i zvanično najmoćnije žene na svetu Dženifer Lopez, koji će se pod pokroviteljstvom „Skaj mjuzika" održati 20. novembra u Kombak areni!..Budući da su sve VIP lože rasprodate, čak...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.