Anđelina Džoli i Bred Pit doputovali u Sarajevo!

Izvor: S media, 30.Jul.2011, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli i Bred Pit doputovali u Sarajevo!

Glumca Anđelina Džoli zatvoriće "Sarajevo film festival", a tom prilikom biće joj uručena i posebna nagrada "Počasno srce Sarajeva".

Bred Pit i Anđelina Džoli trenutno su u Sarajevu, a povod je sarajevski filmski festival. Lepa Anđa će u pratnji svog supruga Breda prošetati crvenim tepihom kao specijalna gošća, a biće joj ukazana čast da zatvori 17. "Sarajevo film festival", piše 24sata.

Bred Pit i Anđelina Džoli letuju u Engleskoj! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Zatvorili prodavnicu zbog Anđeline! (FOTO)

Bred i Anđelina se sele u dvorac!

Za popularni par čuvaju se dva VIP mesta, a zbog njihovog dolaska, festival je pod mnogo većim obezbeđenjem nego inače. Anđelini biće uručena specijalna nagrada "Počasno srce Sarajeva", a na crvenom tepihu, osim glumaca, naći će se i hrvatski predsednik Ivo Josipović.

Par je prošle godine dvaput posetio Sarajevo. Anđelina je svoj rediteljski prvenac "In the land of Blood and Honey" (U zemlji krvi i mesa) koji govori o ratu u Bosni i Hercegovini, osim u Mađarskoj, snimala i u Bosni i Hercegovini. Službena premijera filma zakazana je za 23. decembar u SAD-u.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Anđelina Džoli na SFF-u

Izvor: SEEcult.org, 30.Jul.2011

Holivudska zvezda Anđelina Džoli, novopečena rediteljka, specijalna je gošća 17. Sarajevo film festivala (SFF), koji joj je dodelio Počasno Srce Sarajeva. Džolijeva i njen suprug, glumac Bred Pit (Brad Pitt), najveće su zvezde svečane ceremonije zatvaranja 17. SFF-a u Narodnom pozorištu, na...

Nastavak na SEEcult.org...

Andželina Žoli i Bred Pit u Sarajevu

Izvor: Blic, 30.Jul.2011

SARAJEVO - Andželina Žoli i Bred Pit zatvorili su 17. Sarajevo film festival, a slavnoj glumici uručena je počasna nagrada "Srce Sarajeva". ..- Puno vam hvala. Počeću da plačem - govorila je Andželina suznih očiju dok je primala nagradu praćena gromoglasnim aplauzom. - Još u kolima sam rekla...

Nastavak na Blic...

Anđelina Džoli i Bred Pit u Sarajevu! (FOTO)

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 01:45

Anđelina Džoli i Bred Pit zatvorili su 17. Sarajevo film festival, a slavnoj glumici uručena je počasna nagrada "Srce Sarajeva"...Bred Pit i Anđelina Džoli izazvali su neviđenu euforiju u Sarajevu nakon što su se prošetali crvenim tepihom 17. Sarajevo Film Festivala, piše Blic...Bred Pit i...

Nastavak na S media...

Andjelina Džoli primila nagradu na Sarajevo Film Festivalu (Video)

Izvor: Svet plus, 31.Jul.2011

Glumica Anđelina Džoli primila je na 17. Sarajevo Film Festivalu nagradu "Srce Sarajeva ". Glumica se u društvu svog supruga Bred Pita pojavila kao specijalna gošća, a publika u Narodnompozorištu pozdravila je dugim aplauzom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.