Trebinje: Tokom kulturne večeri iz publike se čulo dobacivanje „Alahu ekber“

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinje: Tokom kulturne večeri iz publike se čulo dobacivanje „Alahu ekber“

Na sinoćnjim razgovorima posle predstave „Vođa“, amaterskog pozorišta iz Vranja,  koji su vođeni u letnoj bašti trebinjskog Doma mladih čulo se dobacivanje „alahu ekber“.

Dobacivanje nepoznate osobe, dok su o pozorišnom ostvarenju govorili režiseri i teatrolozi, učesnici Festivala shvatili su kao neumesnu šalu, pa su razgovori iz Vranja nastavljeni.

U CJB Trebinje „EuroBlicu“ je potvrđeno da ovaj slučaj nije prijavljen policiji.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Incident u Trebinju: Vikao „alahu egber“ na festivalu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016

TREBINJE - U vrijeme dok se bašti trebinjskog Doma mladih sinoć odvijao prateći program Festivala festivala iza baštanske kapije je neko povikao „alahu egber“ i, prema tvrdnjama očevidaca koji su ovaj povik shvatili kao huliganstvo, pobjegao...Predstavnik Organizacionog podbora Festivala Zoran...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.