Sentić ne čelu Direkcije

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sentić ne čelu Direkcije

Na trećoj sednici Skupštine grada Vranja za v.d. direktora Direkcije za izgradnju i razvoj imenovan je Saša Sentić iz Srpske napredne stranke. On je na ovu funkciju imenovan nakon razrešenja dosadašnjeg direktora Direkcije Dragana Stojkovića (DS), na njegov lični zahtev. Saša Sentić je rođen 1977. godine u Gnjilanu. Diplomirao je na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Prištini. Zvanje profesor tehničkog obrazovanja stekao je na Tehničkom fakultetu u Čačku Univerziteta u Kragujevcu. Od 2003. do 2004. radio je u preduzeću “Binačka Morava” kao građevinski inženjer. Predavao je u Tehničkoj školi u Gnjilanu kao profesor na grupi građevinskh predmeta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kragujevac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Protić preuzima URBANIZAM

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2016

Na trećoj sednici Skupštine grada Vranja u ovom sazivu odbornici su imenovali Miodraga Protića za v.d. direktora Zavoda za urbanizam. Protić će preuzeti dužnost od dosadašnjeg direktora Zavoda  Dragana Veličkovića. Miodrag Protić rođen je 1978. godine u Vranju, gde je završio osnovnu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.