Počela rekonstrukcija Doma kulture u Golemom Selu

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2015, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstrukcija Doma kulture u Golemom Selu

VRANJE – Meštani Poljanice ne kriju zadovoljstvo, što je nakon više od 30 godina počela rekonstrukcija Doma kulture u Golemom Selu.

Sredstva za rekonstrukciju obezbedila je Mesna zajednica, korisnici Doma kulture i trgovinska radnja “Bumerang”, dok je grad angažovao građevinske radnike.

Po rečima predasednika Mesne zajednice Lazara Stanojkovića,za krečenje,malterisanje,sanaciju krova i unutrašnje uređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << biće utrošeno oko 150,000 dinara.

Inače zgrada Doma kulture je imala više namena,nekada je u a nekada je u njoj radio pogon Jumka. U ovoj zgradi se trenutno nalazi i Mesna kancelarija kao i trgovinska radnja.

U ovom Domu nekada su se odžavali koncerti estradnih zvezda,međutim dvadeset godina unazad,nema više ni koncerata a ni igranka koje su bile zaštitni znak Poljanice i ovog planinskog kraja sa 22 sela.

Meštaniveruju da će se rekonstrukcijom Doma stvari pomeriti nabolje, pa možda kulturno – zabavni život u Poljanici ponovo oživi.

Foto: Novica Cvetković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

POLJANICA: Rekonstrukcija Doma kulture

Izvor: OkRadio.rs, 06.Okt.2015

Posle više od 30 godina od osnivanja, počela je rekonstrukcija seoskog Doma kulture u Golemom Selu. Zanimljivo je da u ovom poslu ne učestvuje lokalna samouprava, nego se on radi parama MZ Golemo Selo i trenutnog  korisnika Doma, trgovinske radnje “Bumerang” . Grad Vranje je pomogao radnom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.