Među emigrantima pronađenim kod Preševa i šestoro dece

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Među emigrantima pronađenim kod Preševa i šestoro dece

VRANJE – U najnovijoj  zajedničkoj akciji carine i policije, na železničkoj stanici u Preševu, otkrivena je veća grupa ilegalnih migranata, državljana Avganistana među kojima je bilo i šestoro dece, uključujući i tromesečnu bebu, saopštila je Uprava carine.„Slepi putnici“ otkriveni su  u međunarodnom vozu koji povezuje Grčku i Mađarsku. Oni su bili sakriveni u tri teretna vagona. U jednom vagonu nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se kamionska prikolica u kojoj su carinici zatekli jedanaestoro ljudi, među kojima su bila i deca. Prikolica je imala austrijske registarske oznake, pa se pretpostavlja da migranti želeli da stignu u tu državu.

Pregledom još dva vagona, u kojima su bili prazni kontejneri, otkriveno je još 11 osoba. Migranti su predati u nadležnost policiji.

(Kraj)iva

Foto: Uprava carine
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.