Uhapšena zbog pokušaja ubistva Beka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog pokušaja ubistva Beka

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je uhapšena ženska osoba M.A, (31), za koju se osnovano sumnja da je umešana u pokušaj ubistva biznismena Milana Beka.

"Uhapšena je M.A. iz Beograda, 84-o godište za koju osnovano sumnjamo da je umešana u izvršenje ovog teškog krivičnog dela", rekao je Stefanović u Dnevniku TV Pink.

On je precizirao da policija sumnja da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << DNK koja je otkrivena na jednoj od čaura, poklapa sa DNK uhapšene M.A.

"Zato ćemo u narednim danima nastaviti, zajedno sa tužilaštvom, da intenzivno pratimo ovaj slučaj. Nadamo se da će ovo biti početak otkrivanja svega što se dešavalo u ovom slučaju", rekao je Stefanović.

On je takođe pohvalio rad policajaca, za koje kaže da su u teškim uslovima došli do ovog važnog otkrića.

Biznismen Milan Beko ranjen je ispred svoje kuće na Senjaku 14. novembra prošle godine.

Najverovatnije identifikovani napadači na Vučića

Ministar unutrašnjiih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su najverovatnije identifikovana određena lica "koja su pokušala da ubiju" premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima, 11. jula.

Stefanović je precizirao da je danas razgovarao sa ministrom policije Republike Srpske Draganom Lukačem, koji ga je obavestio da su određena lica najverovatnije identifikovana, odnosno da postoji osnovana sumnja da su to lica koja su pokušala da ubiju premijera Srbije.

"Svakako da traje istraga koju sprovodi Specijalno tužilaštvo Republike Srpske i koliko sam obavešten i Tužilaštvo Federacije", dodao je Stefanović, gostujući na televiziji Pink.

On je naveo da je pre nekoliko dana razgovarao sa ministrom sigurnosti BiH Draganom Mektićem, ističući da postoje uveravanja da će istraga biti sprovedena.

"Videćemo koliko će istražni organi Bosne i Hercegovine zaista pokazati volju da procesuiraju lica koja su pokušala najteže krivično delo, da ubiju našeg premijera, ali verujemo u napore koju čini policija Republike Srpske i da će se bar doći do istine o identiteta lica koja su pokušala da to učine", zaključio je Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena osumnjičena za učešće u pokušaju ubistva Beka

Izvor: Studio B, 17.Jul.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je uhapšena ženska osoba M.A, (31), za koju se osnovano sumnja da je umešana u pokušaj ubistva biznismena Milana Beka..."Uhapšena je M.A. iz Beograda, 84. godište za koju osnovano sumnjamo da je umešana u izvršenje ovog teškog...

Nastavak na Studio B...

SLUČAJ SE RASVETLJAVA: Uhapšena žena zbog pokušaja ubistva Beka

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jul.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je uhapšena ženska osoba M.A. (31), za koju se osnovano sumnja da je umešana u pokušaj ubistva biznismena Milana Beka..."Uhapšena je M.A. iz Beograda, '84. godište, za koju osnovano sumnjamo da je umešana u izvršenje ovog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.