R.Krstur: Zabranjeno parkiranje ispred ambulante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

R.Krstur: Zabranjeno parkiranje ispred ambulante

JP "Zavod za izgradnju" Kula u centru Ruskog Krstura, na samom početku Rusinske ulice, juče pre podne postavio je znakove o zabranjeni parkiranja, što je iznenadilo Krsturčane.

Parkiranje je zabranjeno ispred gostione "Menza", odnosno preko puta zdravstvene ambulante, što će predstavljati najveći problem Krsturčanima, kao i ispred parka od Rusinske ulice.

U centru je uvek dosta ljudi sa vozilima upravo zbog zdravstvene ambulante, apoteke, Doma kulture, crkve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vrtića i drugih sadržaja u centru mesta, a ovde se parkiraju vozila i zbog svadbi.

Kako saznaje Rutenpres, znakovi su postavljeni bez znanja Mesne zajednice, i JKP "Ruskom", a ispred "Menze" još uvek stoji i podloga za ugostiteljsku letnju baštu, za koju je Savet Mesne zajednice od inspekcijskih službi zahtevao da se skloni, upravo zbog nemogućnosti parkiranja ispred zdravstvene ambulante.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.