Vlada Stanojević: Ako nam se beba desi, što da ne! Mogu da zamislim sebe kao oca!

Izvor: Press, 23.Jul.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Stanojević: Ako nam se beba desi, što da ne! Mogu da zamislim sebe kao oca!

Stanojević je za šalu okrivio svog dobrog prijatelja koji je napisao da za osam meseci treba da slave, a potom su se i njih dvoje pridružili šali.
"Nije istina, ali i da se to desi što da ne. Sada mogu sebe da zamislim kao otac, jer pored sebe imam osobu koja me potpuno podržava u svemu", rekao je Vlada, ali i dodao da još ne razmišlja da stane na ludi kamen.

PROČITAJTE JOŠ:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nataša Bekvalac: Cigarete su mi oduzimale energiju i vreme, pušila sam tri pakle dnevno!
Goca Tržan: Samo se nadam da Raša neće biti novi učesnik "Farme"!
Maja Nikolić: U pravim sam godinama da naučim šta je divlji seks
   
"Ne razmišljam još o venčanju, ali kada se to desi voleo bi da to bude na plaži. Ne treba da žurim, još je rano, neka ide sve svojim tokom po redu, prvo venčanje pa onda beba", otkrio je Vlada i dodao da se veoma lepo slaže sa Aninom rodbinim i da je kod njih položio test.
"Bio sam kod njih na ručku, pa su me pozvali ponovo, znači da sam položio test", rekao je voditelj.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević,   Goca Tržan,   Farma

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vlada Stanojević progovorio o spekulacijama da će uskoro postati otac

Izvor: Story, 23.Jul.2014

Nakon što su nedavno razmenjivanjem poruka na Facebooku, kojima su aludirali na roditeljstvo, zaintrigirali javnost, voditelj Vladimir Stanojević otkrio je pravu istinu..Vlada Stanojević, foto: Story arhiva

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.