Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2012, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zurof: Sramotno ćutanje poslije mise za Pavelića

ZAGREB - Direktor Centra "Simon Vizental" Efraim Zurof smatra da je, zbog služenja mise u dva hrvatska grada za ustaškog vođu Antu Pavelića, došlo vrijeme za proteste u Hrvatskoj, ali i u EU, SAD, Kanadi i Izraelu, te ostatku jevrejskog svijeta, jer je to minimum koji se duguje žrtvama tog masovnog ubice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Misa u Zagrebu sramota Evrope"

Izvor: B92, 05.Jan.2012

Tel Aviv -- Mise koje su držane povodom 51. godišnjice smrti Ante Pavelića u Zagrebu i Splitu su sramota Evrope, kaže glavni lovac na nacističke zločince Efraim Zurof...Direktor jerusalimskog ogranka Centra ,,Simon Vizental" je u članku pod naslovom "Nacistički memorijal u Hrvatskoj sramota za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.