Zbog ove tuče Verko hoće privatnu policiju

Izvor: Kurir, 30.Okt.2012, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ove tuče Verko hoće privatnu policiju

Veroljub Stevanović kaže da se na snimku vide policijski inspektori koji premlaćuju Ivicu Samailovića, funkcionera stranke Zajedno za Šumadiju

KRAGUJEVAC - Masovna tuča razlog je zbog kojeg je Veroljub Stevanović, gradonačelnik Kragujevca i lider stranke Zajedno za Šumadiju, pre nekoliko nedelja tražio je osnivanje parapolicijskih snaga u ovom gradu! Stevanović kaže da se na snimku vide policijski inspektori koji premlaćuju Ivicu Samailovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << funkcionera stranke Zajedno za Šumadiju, što je dovelo do krize policijske vlasti u Kragujevcu.

Snimak je pre mesec dana predat premijeru Ivici Dačiću, pojedinim članovima Vlade i direktoru policije Miloradu Veljoviću. Na snimku se vidi da desetorica tuku jednog mladića, posle čega napuštaju mesto napada.

Načelnik kragujevačke policije Ivan Đorović, čiju smenu traži stranka "Zajedno za Šumadiju", kaže da nije video snimak i da nema dokaze o premlaćivanju funkcionera te stranke, ali da  postoje operativna saznanja koja ukazuju na formiranje parapolicijskih snaga u tom gradu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pogledajte: Snimak tuče zbog koje je napravljena privatna policija u Kragujevcu (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Okt.2012

Tragom informacije o osnivanju parapolicijskih snaga u Kragujevcu, pod kontrolom Veroljuba Stevanovića, gradonačelnika Kragujevca i lidera stranke “Zajedno za Šumadiju”, reporteri NIN-a su u tom gradu, spremajući reportažu za sledeći broj, došli do eksluzivnog snimka na kome se vidi kako grupa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.