Zbog čišćenja drenažnog sistema na autoputu zatvorena zaustavna traka

Izvor: Blic, 15.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čišćenja drenažnog sistema na autoputu zatvorena zaustavna traka

U periodu od 7 do 14 sati danas i sutra čistiće se drenažni sistem na autoputu E-75 u kod "Sava centra" na desnoj i levoj strani autoputa u dužini od oko 250 metara, saopštili su "Putevi Srbije".

Za vikend, 17. i 18. marta radovi će biti obustavljeni, a čišćenje će se nastaviti u ponedeljak, utorka i sredu, od 19. do 21. marta, u okolini Hitne pomoći, na levoj i desnoj strani autoputa u dužni od oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 500 metara.

Za vreme čišćenja biće zauzeta zaustavna kolovozna traka, a radovi će biti obezbeđeni signalnom prikolicom, adekvatnom saobraćajnom opremom uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

"Putevi Srbije” apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čišćenje drenažnog sistema na autoputu kroz Beograd

Izvor: Blic, 16.Mar.2012, 09:10

Preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će danas u periodu od 07.00 do 14.00 sati čistiti drenažni sistem na autoputu E-75 u kod Sava centra, na desnoj i levoj strani autoputa u dužini od oko 250 metara...Tokom vikenda, 17. i 18. marta radovi će biti obustavljeni, a čišćenje će se nastaviti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.