Zamenik šefa italijanske diplomatije u Beogradu

Izvor: RTS, 19.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik šefa italijanske diplomatije u Beogradu

Zamenik italijanskog ministra spoljnih poslova za evropska pitanja Alfredo Mantika doputovao je u posetu Beogradu u cilju podrške daljoj evropskoj integraciji Srbije i unapređenja bilateralnih odnosa.

Razgovori zamenika italijanskog ministra spoljnih poslova za evropska pitanja  Alfreda Mantika sa srpskim zvaničnicima odnosiće se i na aktuelna politička pitanja o razmeštanju Euleksa na Kosovu i saradnji Srbije sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Haškim tribunalom, navedeno je u saopštenju ambasade Italije u Beogradu.

Mantika će se u Beogradu sastati sa ministrom za Kosovo i Metohiju Goranom Bogdanovićem, direktorkom kancelarije za Evropske integracije Milicom Delević i šefom kabineta ministra spoljnih poslova Borislavom Stefanovićem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mantika: Italija na prvoj liniji odbrane Dečana

Izvor: Kurir, 18.Nov.2008, 23:37

DEČANI, 18. novembra (Tanjug) - Italija, kojoj je poverena zaštita verske i kulturne baštine na Kosovu, nalazi se u prvoj liniji odbrane pravoslavnog manastira Dečani, istakao je danas zamenik italijanskog ministra inostranih poslova Alfredo Mantika prilikom susreta s vladikom lipljanskim Teodosijem,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.