Žalba Inđije Ministarstvu zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalba Inđije Ministarstvu zdravlja

Opština Inđija uputila je danas žalbu Ministarstvu zdravlja na rešenje koje je doneo pokrajinski sanitarni inspektor a koje se odnosi na zabranu korišćenja vode u tom mestu.

Kako kažu nadležni u opštini, u samom rešenju postoji niz nelogičnosti i nepravilnosti, te zato zahtevaju od resornog ministra da razmotri rešenje sanitarnog inspektora i da ukine zabranu korišćenja pijaće vode u ovom sremskom gradu.

Takođe, traže i da se lokalnoj samoupravi da razuman >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rok kako bi se u funkciju stavila nova fabrika vode.

Predstavnici lokalne samouprave ukazali su da se zabrana korišćenja vode za piće odnosi samo na naseljeno mesto Inđija, te da pomenutim rešenjem nisu obuhvaćena ostala naselja inđijske opštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žalba Inđije Ministarstvu zdravlja zbog zabrane vode

Izvor: Blic, 01.Avg.2014

Inđija - Opština Inđija najavila je danas žalbu Ministarstvu zdravlja na rešenje koje je doneo pokrajinski sanitarni inspektor, a koje se odnosi na zabranu korišćenja vode u tom mestu zbog, kako kažu nadležni, niza propusta u proceduri donošenja tog rešenja, objavljeno je na sajtu opštine....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.