Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žaja i još dvojica uhapšeni zbog međunarodnog šverca kokaina

MOSTAR - Miljenko Žaja zvani Krojf koji je jutros uhapšen u Čapljini, te braća Petar i Anto Čosić, koji su uhapšeni u Tomislavgradu, sumnjiče da su učestvovali u međunarodnom švercu kokaina koji je oduzet u Španiji, potvrđeno je iz Tužilaštva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH: Trojica, medju kojima i Krojf, uhapšeni zbog droge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2011

Miljenko Žaja Krojf, za kojim traga i hrvatsko pravosuđe, uhapšen  je u Čapljini u Bosni i Hercegovini zbog umiješanosti u međunarodnu trgovinu kokainom, potvrdila je Hini glasnogovornica državnog odvjetništva BiH Selma Hećimović. Uz  Žaju su privedena i braća Petar i Ante Ćosić iz...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Uhapšeni osumnjičeni za šverc kokaina

Izvor: S media, 19.Maj.2011

Policija BiH uhapsila je danas u Čapljini i Tomislavgradu trojicu osumnjičenih za šverc kokaina zaplenjenog u Španiji. ..U Čapljini je uhapšen Miljenko Žaja zvani Krojf, stalno nastanjen u tom mestu. Žaja je državljanin BiH za kojim je zagrebački Županijski sud raspisao medjunarodnu poternicu...

Nastavak na S media...

Miljenko Žaja pušten iz pritvora

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2011, 12:38

SARAJEVO - Miljenko Žaja zvani Krojf, koji je uhapšen u Čapljini zbog sumnje da je učestvovao u međunarodnom švercu kokaina, a za kojim je zagrebački Županijski sud raspisao međunarodnu potjernicu zbog pokušaja ubistva iz 1991. godine, pušten je iz pritvora, potvrđeno je iz Tužilaštva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.