Za ubistvo dečaka u Kaluđerici osumnjičen brat

Izvor: Blic, 23.Apr.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo dečaka u Kaluđerici osumnjičen brat

Beogradska policija saopštila je da su zbog ubistva Marka Jakovljevića u Kaluđerici uhapšene tri osobe koje su sumnjiče za ubistvo. Među uhapšenima je i Markov stariji brat Miloš. Kako Blic ekskluzivno saznaje, Miloš je osumnjičen za ubistvo, a ostala dvojica za saučesništvo.

Blicu je rečeno u Višem javnom sudu da je određen S.B. određen pritvor od 30 dana, zbog mogućeg uticanja na svedoke ukoliko ostane na slobodi. Više javno tužilaštvo je pokrenulo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njega istragu zbog krivičnog dela teškog ubistva.

Druga dvojica još nisu dovedena u Viši sud.

Za učestvovanje u izvršenju teškog ubistva osumnjičeni su S.B.(19), S.Đ.(19) i M.J. (19), saopštila je policija.

Pročitajte još Brat i dva druga ubijenog dečaka zadržani u policiji

- Kriminalsitički inspektori su do ternutka privođenja osumnjičenih prikupili materijalne dokaze koji potkrepljuju sumnju da su privedeni počinili krivično delo - saopštila je policija.

Policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ubistva, utvrđivanja uloge i odgovornosti pojedinih maloletnih osoba posebno nakon izvršenog ubistva kako bi se utvrdilo ko je učestvovao u pružanju pomoći u skrivanju i uništavanju dokaza.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLOČIN U KALUĐERICI: Stariji brat (20) osumnjičen za ubistvo dečaka (16)!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014

Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Marka Jakovljevića policija je uhapsila njegov starijeg brata Miloša i dvojicu mladića..BEOGRAD - Beogradska policija i zvanično je saopštila da je zbog ubistva Marka Jakovljevića ( 16) koje se dogodilo u dvorištu Osnovne škole Aleksa Šantić u Kaluđerici...

Nastavak na Kurir...

Za ubistvo Marka J. u Kaluđerici osumnjičen rođeni brat

Izvor: Politika, 23.Apr.2014

Pronađeni pištolj kojim je šesnaestogodišnji dečak usmrćen nema serijski broj što znači da nije registrovan a utvrđuje se čiji je..Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su u dvorištu Osnovne škole „Aleksa Šantić” u Kaluđerici, 21. aprila učestvovali u ubistvu Marka...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.