Vučić i Stefanović danas u bazi Merdare

Izvor: RTS, 31.Avg.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Stefanović danas u bazi Merdare

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetiće pripadnike Žandarmerije u bazi Merdare.

Premijer Vučić će prisustvovati radnom doručku, nakon kojeg će obići bazu, a sa njim će predstavnike Žandarmerije posetiti i ministar Stefanović, prenosi Tanjug.

Žandarm Stevan Sinđelić preminuo je u četvrtak u Beogradu, pošto je ranjen iz vatrenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oružja u rejonu sela Orlovca, u opštini Kuršumlija.

Zbog napada na Sinđelića, za koji se sumnja da su ga izvršile šumokradice sa Kosova, ministar Stefanović je rekao da Srbija neće tolerisati terorističke napade na svojoj teritoriji.

Sinđelić je ranjen kada je više za sada nepoznatih, osoba albanske nacionalnosti iz vatrenog oružja pucalo na žandarme koji su obezbeđivali mesto uviđaja, saopštio je MUP.

U Kopnenu zonu bebednosti, uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom upućene su, po naredbi ministra Stefanovića dodatne policijske snage, a Vojska Srbije i Kfor pojačaće zajedničke patrole.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić i Stefanović u bazi Merdare

Izvor: RTS, 31.Avg.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetiće pripadnike Žandarmerije u bazi Merdare...Premijer Vučić će prisustvovati radnom doručku, nakon kojeg će obići bazu, a sa njim će predstavnike Žandarmerije posetiti i ministar Stefanović,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.