Vučić: Niko neće na prepad nikoga da hapsi

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Niko neće na prepad nikoga da hapsi

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko neće na prepad da hapsi predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja.

"Ako mislite da će neko nekog na prepad da hapsi, to se neće desiti", kazao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke u Beogradu.

On je istakao da je Vlada Srbije danas dobila podatke o zdravstvenom stanju lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << SRS.

"Danas smo dobili podatke, čekamo da vidimo kako će to dalje da se kreće. Polako", dodao je Vučić.

Žalbeno veće Haškog tribunala naložilo je da se Šešelj vrati u pritvor sa privremene slobode, a predsednik SRS je kazao da to neće učiniti dobrovoljno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko neće na prepad hapsiti Šešelja

Izvor: B92, 31.Mar.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da niko neće na prepad da hapsi predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja..."Ako mislite da će neko nekog na prepad da hapsi, to se neće desiti", kazao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke u Beogradu...On...

Nastavak na B92...

Niko neće na prepad nikoga da hapsi

Izvor: Akter, 31.Mar.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko neće na prepad da hapsi predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja.."Ako mislite da će neko nekog na prepad da hapsi, to se neće desiti", kazao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.