Vučić: Cilj SNS-a moderna Srbija

Izvor: RTS, 29.Sep.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Cilj SNS-a moderna Srbija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao da je posao Srpske napredne stranke da obezbedi modernu i naprednu Srbiju i bolji život za njene građane. SNS nikada neće vladati bez podrške naroda, rekao Vučić i dodao da se sada jasno vidi ko u narodu tu podršku ima.

Posao Srpske napredne stranke je da obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << modernu i naprednu Srbiju i bolji život za njene građane, rekao prvi potpredsednik Vlade Srbije  i lider SNS-a Aleksandar Vučić.

Vučić je, obraćajući se građanima u Ćićevcu, rekao da smatra da će već u narednih godinu dana da se zaposli desetine hiljada ljudi, da će se raditi na smanjenju fiskalnog deficita i javnog duga, ističući da su to ključni zadaci vlade.

Lider SNS-a je u Ćićevcu prisustvovao otvaranju novih prostorija SNS-a u toj opštini.

Vučić je poručio građanima da od njih traži strpljenje, više rada i odgovornosti, kao i podršku za teške reforme koje se moraju preduzeti.

Prema njegovim rečima, neki su sprovodili neodgovorne reforme, otimali od građana, od penzionera, a to se ubuduće neće raditi.

"Brojni teški poslovi su pred nama i uz vašu snagu i energiju u tome ćemo uspeti, jer bez vaše snage i energije ništa ne bismo mogli da postignemo", istakao je Vučić.

On se na kraju građanima zahvalio što veruju u, kako je istakao, poštenu i odgovornu Srbiju.

Otvaranju su prisustvovali i potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić, funkcioneri stranke Vladimir Cvijan, Zoran Babić i Goran Knežević, kao i gradonačelnik Niša Zoran Perišić. 

Inače, SNS će održati skup u Kruševcu na kojem će analizirati rad svojih lokalnih funkcionera - predsednika opština i gradonačelnika.

Uvodni deo skupa koji je najavljen za 13 časova moći će da prate novinari, a radni deo će biti zatvoren za javnost.

Nećemo vladati bez podrške naroda

Vučić je rekao da ta stranka nikada neće vladati bez podrške naroda i dodao da se sada jasno vidi ko u narodu tu podršku ima.

"Ja sam uvek bio zagovornik poštovanja legitimiteta. Mi ne želimo da vladamo bez podrške naroda, jer smo bez podrške naroda niko i ništa. Ako se na bilo koji način dovede u pitanje podrška građana, mislim da su izbori jedino rešenje", rekao je Vučić u Ćićevcu.

Odgovarajući na pitanje novinara o vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, Vučić je rekao ukoliko bude takva atmosfera u Srbiji da ne možete da radite jer svi smatraju da su mnogo bolji, mislim da na kraju treba da razgovaramo sa koalicionim partnerima šta je najbolje rešenje.

Ukoliko bude postojala jasno izražena želja za ispitivanjem legitimiteta i ukoliko SNS nema podršku naroda, nećemo bežati od izbora, iako nam oni u ovom trenutku nisu potrebni, rekao je Vučić

On je istakao da je situacija u narodu prilično jasna i naglasio da su Srbiji mnogo potrebnije promene, rad, disciplina, odgovornost i prave mere, ma kako teške i bolne bile.

"Ali znate, nemoguće je uvek raditi u atmosferi u kojoj svi ostali hoće izbore, u kojoj svi ostali kažu da su mnogo bolji i govore o katastrofalnim i kataklizmičnim rešenjima koje danas postoje", istakao je Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Mogući parlamentarni izbori

Izvor: B92, 29.Sep.2013

Ćićevac -- Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost vanrednih parlamentarnih izbora, ako bude takva atmosfera među građanima...Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će se sigurno održati vanredni izbori u Beogradu...Odgovarajući na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.