Veliki deo Beograda tokom vikenda bez vode

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki deo Beograda tokom vikenda bez vode

Beograd -- Veliki broj beogradskih gradskih i prigradskih naselja ostaće tokom vikenda bez vode zbog radova na postrojenju vode u Makišu.

Radove će ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" sprovoditi 27. i 28. maja u sklopu priprema za letnju sezonu.

Kako se navodi, reč je o "obimnim i neophodnim radovima na postrojenju za proizvodnju vode" u Makišu.

Od subote u 6.00 do nedelje u 18 časova bez vode će ostati potrošači u naseljima Rušanj, Sremčica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Velika Moštanica, Nenadovac, Dražanovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Srednji kraj, Stražarija, Karaula, Gaj, Ravni gaj, Meljak, Baćevac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Veliki Borak, Leskovac, Stepojevac, Resnik i Barajevo.

Bez vode će ostati i naselja Borča, Ovča, Krnjača, Kotež, Ripanj, Stepašinovac, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Čaršija, Feroplast, Vrčin, Toranj Avala, Pinosava i Beli Potok, kao i sela Boljevci, Progar, Jakovo, Bečmen i Petrovčić.

Od subote u podne do nedelje u podne bez vode će ostati potrošači na višim delovima Banovog brda, Žarkova, Železnika, Ceraka, Cerak Vinograda, Vidikovca, Labudovog i Petlovog brda.

Tokom vikenda umanjeni pritisak vode osetiće potrošači u svim ostalim gradskim naseljima, osim na Novom Beogradu, Zemunu i u Surčinu.

Za prioritetne potrošače, škole i bolnice, biće obezbeđene cisterne, a građanima se preporučuje da obezbede potrebne količine vode.

"Javno-komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija se izvinjava svim potrošačima koji će zbog ovih radova ostati bez vode i moli ih da budu strpljivi, jer će nakon završetka posla biti obezbeđena kontinuirana snabdevenost sa boljim pritiskom, kao i da će se na taj način smanjiti mogućnost čestih kvarova", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki deo Beograda za vikend bez vode

Izvor: Beta, 26.Maj.2017

Veliki broj beogradskih gradskih i prigradskih naselje ostaće tokom vikenda bez vode zbog, kako se navodi, obimnih i neophodnih radova na postrojenju za proizvodnju vode u Makišu.Radove će ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" sprovoditi 27. i 28. maja u sklopu priprema za letnju sezonu.Od subote...

Nastavak na Beta...

OBEZBEDITE ZALIHE NA VREME: Veliki deo Beograda tokom vikenda BEZ VODE!

Izvor: RTV Pink, 26.Maj.2017

Veliki broj gradskih i prigradskih naselja ostaće tokom vikenda bez vode zbog radova na postrojenju vode u Makišu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.