VELJOVIĆ: SMANJEN KRIMINALITET U KRALJEVU

Izvor: Kurir, 10.Nov.2010, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJOVIĆ: SMANJEN KRIMINALITET U KRALJEVU

KRALJEVO - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da je stopa kriminaliteta u Kraljevu, nakon zemljotresa, smanjena. Veljović je pohvalio rad kraljevačke policije i izrazio zadovoljstvo solidarnošću oko 1.200 policajaca iz cele Srbije koji su do danas pomagali građanima u saniranju objekata

On je saopštio da je 12 pripadnika Policijske uprave u Kraljevu ostalo bez krova nad glavom, a 560 ima oštećene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << objekte. Zbog toga su se svi pripadnici MUP-a odrekli po jedne dnevnice da bi pomogli svojim kolegama u Kraljevu čije kuće su oštećene.

“Utisak je da je zemljotres bio mnogo razorniji nego što je u prvom trenutku izgledalo.Zato ćemo nastaviti da pomažemo građanima Kraljeva da saniraju posledice zemljotresa", rekao je Veljović.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kako se Kraljevo gradilo dobro je išta ostalo

Izvor: Mondo, 11.Nov.2010, 15:27

Štete od zemljotresa u Kraljevu mogle su da budu predupređene da su prilikom gradnje poštovani precizni seizmički propisi, tvrde u PKS. Do kraja ove nedelje biće pokriveni svi objekti u Kraljevu i okolini koji su u zemljotresu ostali bez krova, dok će Vlada pokloniti oko 500 montažnih kuća.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.