Izvor: Beta, 04.Mar.2012, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru vozova u Poljskoj 16 mrtvih i 54 povredjenih

VARSSAVA, 5. marta 2012. (Beta) - Najmanje 15 mrtvih i 54 povredjenih koji su prebačeni u bolnice, bilans je čeonog sudara vozova blizu mesta Ščekoćini na jugu Poljske, dok su jutros spasioci sa psima presta..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru vozova u Poljskoj 16 mrtvih

Izvor: Deutsche Welle, 04.Mar.2012

Najmanje 16 mrtvih i 58 povređenih koji su prebačeni u bolnice, bilans je čeonog sudara vozova blizu mesta Ščekoćini na jugu Poljske, dok su spasioci jutros obustavili pretragu za preživelima.

Nastavak na Deutsche Welle...

Poljska: Dani žalosti zbog nesreće

Izvor: B92, 04.Mar.2012

Krakov -- Najmanje 16 mrtvih i 58 povređenih bilans je čeonog sudara vozova blizu mesta Ščekoćini na jugu Poljske. Ponedeljak i utorak dani žalosti...Predsednik Poljske Bronjislav Komorovski proglasio je 5. i 6. mart za dane žalosti u celoj zemlji zbog tragične subotnje železničke nesreće...Podsetimo,...

Nastavak na B92...

NAJMANJE 15 MRTVIH U SUDARU VOZOVA U POLJSKOJ

Izvor: Kurir, 04.Mar.2012

Polovina od 54 povređenih koji su razvezeni hitno u bolnice u obližnjim gradovima u teškom je stanju..KRAKOV - Spasilačke ekipe koje od sinoć pregledaju mesto tragične železnicke nesreće u kojoj su se čeono sudarila dva putnička voza na jugu Poljske našle su u demoliranim vagonima i 16. žrtvu...Naime,...

Nastavak na Kurir...

Najmanje 15 stradalih

Izvor: Danas, 04.Mar.2012

Najmanje 15 mrtvih i 54 povređenih koji su prebačeni u bolnice, bilans je čeonog sudara vozova koji se dogodio nedaleko od grada Ščekoćina na jugu Poljske, dok su juče u jutarnjim satima spasioci sa psima prestali da traže preživele.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.