Tendi Njuton: Terali su me da širim noge, pa su se na zabavama smejali tome

Izvor: Blic, 15.Feb.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tendi Njuton: Terali su me da širim noge, pa su se na zabavama smejali tome

Tendi Njuton otkrila je u intervju za CNN da je na početku karijere, u svojoj 18. godini doživela seksualno zlostavljanje. Neimenovan reditelj primoravao je gumicu da raširi noge, potom bi je snimao kamerom i njene obnažene fotografije pokazivao na zabavama.

- Bila sam u sobi s ženom i muškarcem, oboje su bili redItelji. Muškarac je tražio da sedim raširenih nogu, a kameru su postavili tako da snima pod moju suknju. Rekli su mi da se dodirujem i zamišljam lika u kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam zaljubljena - ispričala je glumica.

Ubeđujući sebe da je to sasvim normalna stvar u Holivudu, Tendi je doživela šok kada je saznala da reditelj njene fotografije pokazuje na zabavama.

Pre ovog događaja, četrdesetogodišnja glumica suočila se sa sličnim iskustvom i u 16. godini.

- Bila sam prisiljena da radim stvari koje nije trebalo da učinim. Osećala sam se odvratno- dodala je Tendi.

Pre 15 godina zvezda filmova "Nemoguća misija" i "2012" udala se za režisera Olivera Parkera sa kojim ima dve ćerke Ripli i Niko.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tendi Njuton o seksualnom zlostavljanju u Holivudu: Terali su me da širim noge

Izvor: Blic, 15.Feb.2013

Tendi Njuton otkrila je u intervju za CNN da je na početku karijere, u svojoj 18. godini doživela seksualno zlostavljanje. Neimenovan reditelj primoravao je gumicu da raširi noge, potom bi je snimao kamerom i njene obnažene snimke pokazivao na zabavama. ..- Bila sam u sobi s ženom i muškarcem,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.