Tadić: Mogerini nema samo reči podrške već i kritike

Izvor: Beta Video, 03.Mar.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Mogerini nema samo reči podrške već i kritike

BEOGRAD - Nekadašnji predsednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić je rekao da je Federika Mogerini u razgovoru sa predstavnicima opozicije rekla da EU nema samo reči podrške nego i ozbiljne reči kritike . „ Sada da li te reči kritike dolaze do naše javnosti,ja mislim da ne dolaze, i to je ono što gradjani Srbije trebaju da znaju“ rekao je Tadić. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Demokratija u Srbiji ozbiljno urušena

Izvor: Beta Video, 03.Mar.2017

BEOGRAD - Nekadašnji predsednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio nakon razgovra sa Federikom Mogerini da je zabrinjavajuće to što mi imamo praktično urušavanje demokratije u poslednjih pet godina i imamo slamanje svega onogo što je postignuto nakon petog oktobra. On...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.