Izvor: Blic, 11.Avg.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA NA SNIMANJU Tomas Gibson izbačen iz serije "Zločinački umovi" zbog nasilja

Američki glumac Tomas Gibson, izbačen je iz serije "Zločinački umovi" jer je fizički nasrnuo na jednog od scenarista, piše portal "TMZ".

Gibson, koji je i jedan od režisera serije, posvađao se na setu sa glavnim scenaristom serije, a sukob se završio tako što je glumac šutnuo u nogu scenaristu. Upravo zbog toga, producenti su rešili da ga suspenduju na neodređeno vreme, a za sada nije poznato da li će se Gibson vraćati u seriji ili ne.

Glumac koji u "Zločinačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << umovima" igra agenta Arona Hočnera, rekao je za "TMZ" da je udarac bio "odbarana" jer je scenarista bio veoma "agresivan".

- Desile su se određene nesuglasice na snimanju, i žao mi je zbog toga. Svima nam je u interesu da zajedno radimo i poboljšamo seriju koliko možemo - stoji u zvaničnom saopštenju glumca.

Inače, kako piše "TMZ" ovo nije prvi incident koji je Gibson napravio na snimanju. Tako je 2010. godine gurnuo asistenta režije naočigled celokupne glumačke ekipa, a pre tri godine glumac je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Takođe, pre nekoliko godina Gibson se našao u centru skandala, jer su tabloidi otkrili da se dve godine dopisivao sa lažnom porno divom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na snimanju: Tomas Gibson izbačen iz serije “Zločinački umovi” zbog nasilja

Izvor: Svet, 11.Avg.2016

Američki glumac Tomas Gibson, izbačen je iz serije “Zločinački umovi” jer je fizički nasrnuo na jednog od scenarista, piše portal “TMZ”.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.