TRAMPOVA PORUKA ZA MIŠEL OBAMU Videćeš nešto što nisi videla DECENIJAMA

Izvor: Blic, 18.Dec.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMPOVA PORUKA ZA MIŠEL OBAMU "Videćeš nešto što nisi videla DECENIJAMA"

Izabrani američki predsednik Donald Tramp utvrdio je u subotu da je Amerika puna nade nakon njegovog izbora, kao odgovor prvoj dami Mišel Obami koja je ocenila prethodnog dana da je upravo nada ono što nedostaje zemlji posle Trampove pobede.

- Mišel Obama rekla je u petak da nema nade, ali mislim da je govorila o prošlosti, ne o budućnosti. Uveren sam postoji ogromna nada, a uz nadu imamo ogroman potencijal. Vdeće stvari koje nije videla decenijama, i ona ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svi vi, cela Amerika - izjavio je Tramp na skupu u Arizoni.

U intervjuu s Oprom Vnfri emitovanom u petak na CBS-u, Mišel Obama je jasno naslutila da je Amerika ušla u mračniju fazu izborom Donalda Trampa.

- Sad vidimo šta znači kada nemate nadu. Nada je nužan koncept. Barak nije govorio o nadi jer je mislio da je to dobar slogan za skupljanje glasova. Što pružate svojoj deci ako im ne pružate nadu? - rekla je ona odgovarajući na pitanje o dva mandata Baraka Obame, izabranog s porukom "nade i promene".

Mišel Obama je istakla važnost toga da "imate odraslu osobu u Beloj kući koja vam u razdoblju krize i turbulencija može reći: 'Hej, biće sve dobro, ne brini'".

Relativno diskretna nakon izbora Donalda Trampa kao naslednika njenog supruga, Mišel Obama je tokom kampanje iznela optužbe protiv republikanskog kandidata i posebno njegova "zastrašujućeg" stava prema ženama.

- To nije normalno. Ne radi se samo o političkoj igri. To je sramotno. Nedopustivo - izjavila je ona tada.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP PORUČIO MIŠEL OBAMI: Videćeš nešto što nisi videla decenijama

Izvor: Kurir, 18.Dec.2016

..."Mišel Obama rekla je u petak da nema nade, ali mislim da je govorila o prošlosti, ne o budućnosti Uveren sam postoji ogromna nada, a uz nadu imamo ogroman potencijal Videće stvari koje nije videla decenijama, i ona ali i svi vi, cela Amerika", izjavio je Tramp na skupu u Arizoni..U intervjuu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.