Sulejman Veličanstveni dolazi 17. decembra Srbiju

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2013, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejman Veličanstveni dolazi 17. decembra Srbiju

POPULARNI turski glumac Halit Ergenč, koji igra glavnu ulogu u hit-seriji „Sulejman Veličanstveni“, stiže 17. decembra u Beograd. Halit će u našoj prestonici boraviti dva dana, kao gost TV Nova, na čijem programu će biti emitovane najnovije epizode serije koja je oborila sve rekorde gledanosti. Ergenč dolazi u pratnji najbližih saradnika, a srešće se i sa prijateljima iz srpskih medija. Ovo će, inače, biti druga poseta popularnog „Sulejmana“ Beogradu. Pre nekoliko godina posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nas je sa suprugom Berguzar Korel, kada su bili gosti Prve TV. Mediji su ih pratili u stopu, pa se očekuje da će za dolazak turskog glumca i ovoga puta vladati veliko interesovanje „sedme sile“, ali i javnosti.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Sulejman“ stiže 17. decembra

Izvor: Blic, 07.Dec.2013, 07:52

Televizija „Nova“ počinje s radom 17. decembra, i to emitovanjem treće sezone najgledanije turske serije „Sulejman Veličanstveni“. Upravo zbog otvaranja nove televizije, u Beograd dolazi glavni glumac ove serije Halit Ergenč, otkriva „Blic“. ..Građani će „Sulejmana Veličanstvenog“...

Nastavak na Blic...

Sulejman Veličanstveni 17. decembra u Beogradu!

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2013

Turski popularni glumac Halit Ergent koji je u seriji "Sulejman Veličanstveni " igrao glavnu ulogu, doći će još jednom u Beograd i to kako bi otvorio "TV Nova ".

Nastavak na Svet plus...

Sulejman veličanstveni ponovo u Beogradu

Izvor: Svet, 07.Dec.2013

Halit Ergenč, glavni glumac najpopularnije turske serije „Sulejman Veličanstveni“, uskoro stiže u Beograd, gde će boraviti dva dana. Naime, glumac dolazi kako bi gostovao na Televiziji „Nova.rs“, a društvo će mu praviti najbliži saradnici. S obzirom na to da će se nove epizode popularne...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.