Srpski studenti na edukativnom programu u Pragu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski studenti na edukativnom programu u Pragu

BEOGRAD - Izabrani studenti iz Srbije učestvovaće od 2. do 9. novembra u besplatnom edukativnom programu "Međunarodna bezbednost i NATO" u Pragu.

Taj program priprema češko udruženje "Jagelo 2000", pod pokroviteljstvom Ministarstva spoljnih poslova Češke, u saradnji sa Centrom za civilno-vojne odnose, saopštilo je to udruženje.

Cilj ovog projekta je da se studenti srpskih univerziteta upoznaju sa aktuelnim kretanjima i razvojem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << NATO-u, odnosima Alijanse i Evropske unije i sa iskustvom Češke kao člana obe ove organizacije kroz predavanja i susrete sa češkim i stranim diplomatima, predstavnicima vojske, bezbednosnih struktura i nevladinih organizacija.

"Međunarodna bezbednost i NATO" je specijalni program za studente iz Srbije, koji mogu da se prijave za učešće do 10. oktobra.

Program će pohađati 20 izabranih studenata, a mogu da se prijave studenti treće, četvrte i pete godine bilo kog fakulteta, uz uslov da aktivno znaju engleski, da se interesuju za pitanja iz programa i da dovoljno poznaju evroatlantsku problematiku, navela je organizacija "Jagelo 2000".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studenti na seminaru u Češkoj

Izvor: RTS, 10.Sep.2008, 13:37

Studenti iz Srbije pozvani su da učestvuju početkom novembra u besplatnom edukativnom programu "Međunarodna bezbednost i NATO" u Pragu, saopštila je danas organizacija "Jagello 2000". .Cilj projekta, od 2. do 9. novembra je da se studenti srpskih univerziteta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.