Skupština o setu pravosudnih zakona

Izvor: Beta, 15.Dec.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština o setu pravosudnih zakona

Skupština Srbija počeće danas načelnu raspravu o setu pravosudnih zakona.Poslanici će razmatrati Predlog zakona o izvršenju i obezbedjenju, izmene i dopune Zakona o javnom beležništvu, izmene i dopune Zakona o uredjenju sudova kao i dopune Zakona o sudijama.Razmatraće se i dopune Zakona o javnom tužilaštvu, izmene i dopune Zakona o Visokom savetu sudstva, izmene i dopune Zakona o Državnom veću tužilaca, izmene i dopune Zakona o Pravosudnoj akademiji kao i izmene i dopune Zakona o sudskim taksama.Poslanici su sednicu počeli juče kada je samo utvrdjen dnevni red.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sutra o tri zakona iz oblasti zdravstva

Izvor: Studio B, 15.Dec.2015

Poslanici Skupštine Srbije završili su načelnu raspravu o setu pravosudnih zakona, a sutra nastavljaju rad o tri zakona iz oblasti zdravstva...Sutra će se voditi rasprava o izmenama zakona o zdravstvenoj zaštiti, o zdravstvenom osiguranju i o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama u oblasti zdravstva...Poslanici...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.