Sutra o tri zakona iz oblasti zdravstva

Izvor: Studio B, 15.Dec.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra o tri zakona iz oblasti zdravstva

Poslanici Skupštine Srbije završili su načelnu raspravu o setu pravosudnih zakona, a sutra nastavljaju rad o tri zakona iz oblasti zdravstva.

Sutra će se voditi rasprava o izmenama zakona o zdravstvenoj zaštiti, o zdravstvenom osiguranju i o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama u oblasti zdravstva.

Poslanici su danas u načelu razmatrali devet zakona iz oblasti pravosuđa, među kojima su Predlog zakona o izvršenju i obezbeđenju, kojim se uređuje postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u kome sudovi i javni izvršitelji prinudno namiriju potraživanja izvršnih poverilaca, postupak obezbeđenja potraživanja i položaj javnih izvršitelja.

Raspravu su obeležile primedbe poslanika opozicije na ponovno uvođenje žalbe na rešenje o izvršenju, ali i mogućnost isključenja javnosti sa sednica Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca.

Ministar pravde Nikola Selaković pozvao je poslanike republičkog parlamenta, kojima je sat i po obrazlagao nova rešenja, da podrže predloženi set zakona iz oblasti pravosuđa.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.