Sednice predsedništava DS-a i SPS-a

Izvor: RTS, 25.Maj.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednice predsedništava DS-a i SPS-a

Demokrate i socijalisti danas odvojeno odlučuju o parlamentarnoj većini i o kandidatu za premijera. Funkcioner DS-a Oliver Dulić potvrdio da će ta stranka danas predložiti kandidata za premijera.

Rukovodstva DS-a i SPS-a danas odvojeno odlučuju o parlamentarnoj većini i o kandidatu za premijera, saznaje Tanjug.

Funkcioner DS-a Oliver Dulić potvrdio je da će ta stranka danas predložiti kandidata za premijera.

Prema informacijama Tanjuga, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u toku dana biće održane sednice predsedništva i demokrata i socijalista, na kojima bi trebalo da bude potvrđen načelni koalicioni dogovor dve stranke od 8. maja o parlamentarnoj većini i kandidatu za premijera.

Predsednik SPS-a Ivica Dačić i potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović izjavili su prethodnih dana da predsednika DS-a Borisa Tadića smatraju najboljim rešenjem za predsednika nove vlade.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS danas saopštava ime kandidata za premijera

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2012

Demokratska stranka danas će predložiti kandidata za premijera, rekao je funkcioner DS Oliver Dulić. On je dodao da će u nekoliko narednih dana biti sve jasno u vezi buduće koalicije koja će sastaviti vladu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.