Šarić tuži svoje roditelje

Izvor: Kurir, 24.Sep.2012, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić tuži svoje roditelje

Jedan od najperspektivnijih košarkaša Evrope odlučio da tuži roditelje kako bi poništio ugovor sa sadašnjim klubom

ZAGREB - Dario Šarić je odlučio da tuži svoje roditelje kako bi raskinuo ugovor sa svojim sadašnjim klubom KK Zagrebom.

Nije u pitanju svađa unutar porodice Šarić, već mogućnost da se iskoristi rupa u ugovoru. Naime, Šarić je potpisao za Zagreb kada je bio maloletan, pa je osim potpisa roditelja prema zakonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saglasnost morao da da i Centar za socijalnu zaštitu.

Kako Centar nije dao saglasnost, odnosno Zagreba zaboravio na taj detalj, Šarić po slovu zakona mora da tuži klub, ali i svoje roditelje, zbog sklapanja štetnog ugovora. Na taj način bi se oslobodio ugovora i mogao bi da pređe u Bilbao za koji je potpisao ugovor na pet godina.

Slučaj Šarić traje dve godine, jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope je nezadovoljan statusom i minutažom zatražio da ode, ali Zagreb traži milion evra odštete, s obzirom da Šarić ima važeći ugovor na još godinu dana. Mladi košarkaš trenutno trenira sa Splitom, gde je upućen na pozajmicu iz Bilbaa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dario Šarić tuži svoje roditelje

Izvor: Glas javnosti, 24.Sep.2012

ZAGREB - Dario Šarić je odlučio da tuži svoje roditelje kako bi raskinuo ugovor sa svojim sadašnjim klubom KK Zagrebom...Nije u pitanju svađa unutar porodice Šarić, već mogućnost da se iskoristi rupa u ugovoru. Naime, Šarić je potpisao za Zagreb kada je bio maloletan, pa je osim potpisa...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.