Šapićeva draga pokazala tetovaže

Izvor: Blic, 08.Jul.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapićeva draga pokazala tetovaže

Nevenčana supruga Aleksandra Šapića, Milica Rajačić pokazala je zavidnu liniju koju je vratila samo nekoliko meseci nakon rođenja sina Maksima, ali i brojne tetovaže.

Otkad se saznalo za ljubav između Šapića i Milice, ovo je prvi put da ona javno pokazuje tetovaže, koje se, kako su mediji pisali, bivšem vaterpolisti veoma smetale, te je navodno zahtevao da ih ukloni.

Inače, ovaj par se tek nedavno prvi put pojavio zajedno u javnosti na jednom humanitarnom sportskom turniru.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapićeva izabranica pokazala tetovaže

Izvor: Blic, 08.Jul.2014

Nevenčana supruga Aleksandra Šapića, Milica Rajačić pokazala je zavidnu liniju koju je vratila samo nekoliko meseci nakon rođenja sina Maksima, ali i brojne tetovaže...Otkad se saznalo za ljubav između Šapića i Milice, ovo je prvi put da ona javno pokazuje tetovaže, koje se, kako su mediji...

Nastavak na Blic...

Supruga Aleksandra šapića prvi put pokazala tetovaže (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Jul.2014, 16:12

Milica Rajačić, nevenčana supruga bivšeg vaterpoliste Aleksandra Scaron;apića, retko se pojavljuje u javnosti i nismo bili u prilici da vidimo njene brojne tetovaže, sve dok se sada nije skinula u bikini.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.