Šapić na čelu beogradske DS nasleđuje Đilasa?

Izvor: Mondo, 17.Jun.2011, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić na čelu beogradske DS nasleđuje Đilasa?

Aleksandar Šapić, predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora DS u Beogradu potvrdio je za Danas svoju kandidaturu za mesto prvog čoveka beogradskih demokrata, piše Danas.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić menja Djilasa na čelu beogradskog DS?

Izvor: S media, 17.Jun.2011

Aleksandar Šapić najavio je danas svoju kandidaturu za mesto prvog čoveka DS u Beogradu. Ovim izborom naš proslavljeni vaterpolista bi zamenio sadašnjeg predsednika Gradskog odbora ove stranke Dragana Djilasa. Od kandidature odustali Božidar Djelić i Slobodan Homen. ..Aleksandar Šapić, predsednik...

Nastavak na S media...

Šapić kandidat za predsednika GO DS u Beogradu

Izvor: Press, 18.Jun.2011, 02:32

Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda i bivši vaterpolista, potvrdio je da će biti jedini je kandidat za mesto predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu na predstojećim izborima 2. jula.

Nastavak na Press...

Šapić “kapiten“ beogradskih demokrata

Izvor: TvojPortal.com, 18.Jun.2011

/vesti online/ Pomoćnik gradonačelnika Dragana Đilasa i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić izjavio je da će rado prihvatiti kandidaturu za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu.. "Dobio sam podršku svih 17 opštinskih odbora za kandidaturu za predsednika Gradskog odbora...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.