Šapić budući predsednik GO DS-a u Beogradu?

Izvor: Studio B, 18.Jun.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić budući predsednik GO DS-a u Beogradu?

Pomoćnik gradonačelnika Dragana Đilasa i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić izjavio je da će rado prihvatiti kandidaturu za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu.

"Dobio sam podršku svih 17 opštinskih odbora za kandidaturu za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke i rado ću je prihvatiti", potvrdio je Šapić za "Blic".

Prema pisanju beogradskih medija, Šapić, koji je i predsednik Izvršnog odbora GO DS, je za sada i jedini kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za mesto prvog čoveka demokrata u Beogradu na izborima koji će se održati 2. jula.

On bi zamenio aktuelnog predsednika beogradskih demokrata Dragana Đilasa koji je na decembarskim izborima u DS izabran za potpredsednika stranke, a na funkciji predsednika GO DS mu ističe dvogodišnji mandat.

Šapić je rođen 1. juna 1978. u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu za menadžment i upravljanje 2002. godine, a 2008. je magistrirao.

Od 1995. do 2008. bio je državni reprezentativac u vaterpolu. Jedan je od najtrofejnijih i najuspšnijih srpskih sportista, a posle dugogodišnjeg života i rada u inostranstvu, 2009. je završio sportsku karijeru i vratio se u Beograd.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.