Sa ovim filmom ušao je u legendu: Pogledajte snimak Toma Henksa na audiciji za Forest Gamp

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa ovim filmom ušao je u legendu: Pogledajte snimak Toma Henksa na audiciji za "Forest Gamp"

Ako mu je svaka audicija kao ova, onda je jasno zbog čega je dobio uloge u odličnim filmovima koji su ga vinuli u nebo holivudskih legendi. Tom Henks je prosto briljirao na audiciji za film "Forest gamp".

Više od dve decenije nakon premijere Oskarom nagrađenog filma Roberta Zemekisa, osvanuo je i snimak sa audicije na kojem Tom Henks pokazuje zbog čega "Forest Gamp" važi za kultno ostvarenje, a njegova gluma u njemu za jednu od najinspirativnih i najkvalitetnijih koje je Holivud >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << video.

Pretpostavlja se da ovo nije bila "klasična" audicija za Henksa, koji je već tada važio za zvezdu. Ipak, interesantno je pogledati kako je isprobavao scene sa glumicom Robin Rajt, i već na tim kadrovima, pored svog nepresušnog talenta, pokazao da će film biti pun pogodak.

Ipak, jedna stvar nedostaje u odnosu na film, a to je Forestov čuveni južnjački naglasak. Obratite pažnju:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovako je izgledala audicija za film "Forest Gamp"

Izvor: Mondo, 10.Avg.2014, 10:50

Tom Henks je za ulogu u ovom filmu dobio Oskara, a pogledajte kako se pokazao na audiciji za ovo kultno američko ostvarenje...Foto: YouTube screenshot..Pre nekoliko nedelja na Internetu se pojavio snimak sa audicije za film "Forest Gamp" u kome Tom Henks i Robin Rajt isprobavaju jednu od scena. Povezane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.