Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa falsifikovanim dokumentima u banci pokušao podići više od milion evra

RIJEKA - Nakon što mu prošle godine nije uspjelo da pomoću falsifikovanih dokumenata u banci podići novac s deviznih računa osoba čije je dokumente falsifikovao, 32-godišnjak je u Rijeci u utorak to ponovno pokušao, prvo tražeći isplatu od 100.000 evra, a potom i 920.000 evra, ali zaposlenici branke su uočili prevaru i pozvali policiju koja ga je uhitila.

Riječko Opštinsko državno tužilaštvo saopštilo je da je 32-godišnjak zadržan u istražnom zatvoru zbog opasnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od ponavljanja krivičnog djela za koje se tereti, odnosno falsifikovanja isprave te pokušaja prevare.

Tužilaštvo ga sumnjiči da je 23. novembra prošle godine pomoću falsifikovanih dokumenata pokušao podići novac na šalteru u banci, a istu prevaru pokušao je i 4. oktobra ove godine, zatraživši prvo isplatu 100.000 evra, a potom još 920.000 evra s deviznih računa osoba čije je dokumente falsifikovao.

Zaposlenici banke posumnjali su u vjerodostojnost dokumenata te mu odbili isplatiti novac, a nakon drugog pokušaja je uhapšen.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa falsifikovanim dokumentima u banci pokušao podići više od milion evra

Izvor: Cafe.ba, 06.Okt.2016

RIJEKA - Nakon što mu prošle godine nije uspjelo da pomoću falsifikovanih dokumenata u banci podići novac s deviznih računa osoba čije je dokumente falsifikovao, 32-godišnjak je u Rijeci u utorak to ponovno pokušao, prvo tražeći isplatu od 100.000 evra, a potom i 920.000 evra, ali zaposlenici...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.