SUTRA POČINJE TRODNEVNA ĐERDAPSKE REGATE

Izvor: Kurir, 29.Jul.2010, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA POČINJE TRODNEVNA "ĐERDAPSKE REGATE"

TEKIJA - U organizaciji Kajakaškog kluba "Tekija" sutra će početi manifestacija "Đerdapska regata" na Dunavu, koja će trajati do 1. avgusta, najavila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Manifestacija će početi ujutro okupljanjem na đerdapskoj plaži u Tekiji, odakle će krenuti regata prema predvodnici hidroelektrane "Đerdap" na rumunskoj strani. Posle podne se stiže u Kladovo, a uveče do karaule u Maloj Vrbici, gde je predviđeno noćenje.

U subotu regata nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << put prema Velikoj Vrbici i plažama Rtkovo i Korbovo, a predveče se stiže do karaule Ljubičevac, a zatim do plaže u Brzoj Palanci, gde je predviđeno noćenje.

Regata u nedelju kreće prema plaži u Mihajlovcu, a posle odmora za plažu Kusjak i HE "Đerdap 2". Učesnici se po završetku vraćaju autobusom do Tekije, saopštio je TOS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas startuje trodnevna "Đerdapska regata"

Izvor: Glas javnosti, 30.Jul.2010, 07:02

TEKIJA - U organizaciji Kajakaškog kluba "Tekija" danas počinje manifestacija "Đerdapska regata" na Dunavu, koja će trajati do 1. avgusta, najavila je Turistička organizacija Srbije (TOS)...Manifestacija će početi okupljanjem na đerdapskoj plaži u Tekiji, odakle će krenuti regata prema predvodnici...

Nastavak na Glas javnosti...

Počinje Đerdapska regata

Izvor: S media, 30.Jul.2010

Danas počinje "Djerdapska regata" na Dunavu, koja će trajati do 1. avgusta, najavila je Turistička organizacija Srbije...Manifestacija će početi ujutro, okupljanjem na djerdapskoj plaži u Tekiji, odakle će regata krenuti prema prevodnici hidroelektrane "Djerdap" na rumunskoj strani...Popodne se...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.