SNS postaje deo vlasti u Pirotu

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS postaje deo vlasti u Pirotu

Srpska napredna stranka u Pirotu će postati deo gradske vlasti, rečeno je u utorak posle potpisivanje kolicionog sporazuma vladajuće Koalicije za Pirot i SNS koja je u lokalnoj vlasti bila u opoziciji.

Izvesno je da će SNS dobiti dva mesta u Gradskom veću i mesto pomoćnika gradonačelnika, a detalji će biti saopšteni u petak, na sednici Gradske skupštine.

Poverenik SNS-a za Pirot >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Milan Jovanović je rekao da SNS "prvi put ulazi u lokalnu vlast". "Dogovorili smo se sa KZP, poštujući rezultate koje je ostvarila na lokalnim izborima i rad gradonačelnika Vladana Vasića koji uspešno vodi grad", rekao je on.

Dodao je da je "SNS najjača stranka u zemlji i da dugi niz godina uspešno vodi Vladu Srbije i da pobedjuje na izborima".

Upitan da li sadašnji kaolicioni partneri Socijalistička partija Srbije i lista Socijaldemokatska stranka (SDS)-Liberalno-demokratska partija ostaju u vlasti, on je rekao da to "zavisi od njih samih“.

Gradska skupština ima 56 odborničkih mesta. Većinu čine KZP, SPS i lista SDS-LDP, dok su u opoziciji bili SNS i GG "Pirotska nova snaga" koja će, posle današnjeg sporazuma, biti jedina u opoziciji, s četiri mandata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SNS postaje deo vlasti u Pirotu

Izvor: Blic, 27.Jun.2017

Današnjim potpisivanjem koalicionog  sporazuma o zajedničkom delovanju Koalicije za Pirot (KZP) i Srpske napredne stranke (SNS), dosadašnja opoziciona SNS postaje deo gradske vlasti.Iako nisu saopštena konkretna imena, izvesno je da će SNS dobiti dva mesta u Gradskom veću i pomoćnika gradonačelnika,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.