SNS: Kadrovi DS talentovani za mahinacije

Izvor: Kurir, 02.Mar.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Kadrovi DS talentovani za mahinacije

Dragan Đilas i Bojan Patić, zajedno sa svojim ortacima iz DS, tokom čitave decenije svoje brige za građane Vojvodine, uspeli su da i ovu regiju, koja je nekada bila najrazvijeniji deo Srbije, osiromaše do krajnjih granica i ostave ljude bez posla, navodi se u saopštenju SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka u nedelju veče je, u reakciji na predizborne poruke Demokratske stranke, ocenila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da su kadrovi te stranke u prošlosti pokazali talenat - ali za razne mahinacije, kombinacije i bogaćenje zavlačenjem ruke u džepove građana Srbije.

"Dragan Đilas i Bojan Patić, zajedno sa svojim ortacima iz DS, tokom čitave decenije svoje brige za građane Vojvodine, uspeli su da i ovu regiju, koja je nekada bila najrazvijeniji deo Srbije, osiromaše do krajnjih granica i ostave ljude bez posla", navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka precizira da je stopa nezaposlenosti u Vojvodini odavno veća nego u bilo kom delu Srbije, da su prinosi pšenice duplo manji nego pre pola veka, stočni fond je prepolovljen, poljoprivredne zadruge su uništene u pljačkaškim privatizacijama, a pokrajinski sekretari su sebi nazidali najviše plate u državi, o čemu postoji i izveštaj državnog revizora.

"Građani Vojvodine su jasno, na svakim lokalnim izborima tokom prethodnih godinu dana, pokazali da ne podržavaju nijednog kandidata DS i da im je dosta zloupotreba Pajtića i njegove klike. Pokazali su da žele snažne reforme i ljude koji će imati hrabosti da iskorene korupciju i da se suprotstave tajkunima, koji su se nezakonito bogatili, dok su građani bili sve siromašniji", navodi se u saopštenju SNS.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SNS: Kadrovi DS talentovani za mahinacije

Izvor: Telegraf.rs, 02.Mar.2014

- Građani Vojvodine pokazali su da žele snažne reforme i ljude koji će imati hrabosti da iskorene korupciju i da se suprotstave tajkunima - navode iz SNS-a

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.