SNS: Đilas da vrati što je oteo

Izvor: B92, 05.Mar.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Đilas da vrati što je oteo

Beograd -- Srpska napredna stranka pozvala je lidera DS-a Dragana Đilasa da vrati narodu sve ono što je stekao koristeći svoj položaj gradonačelnika Beograda.

Naprednjaci istovremeno pozivaju sve Đilasove "partijske poslušnike i saradnike da urade isto".

Kada bi oni vratili sve ono što su stekli dok su bili na vlasti, Srbija nikada više ne bi imala budžetski deficit, a standard građana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio bi neuporedivo bolji, ocenila je SNS u saopštenju.

Naprednjaci u reagovanju naizjavu lidera DS-a da će Srbija bankrotirati ukoliko se formira vlada u kojoj će SNS biti vodeća stranka ističu da je Đilas poslednji koji ima pravo da priča o tome kako je narodu teško, "jer svi vrlo dobro znamo da su on i njegovi ortaci, za samo četiri godine, otpustili 400.000 ljudi, razorili javna preduzeća i ponizili čitave generacije, a u isto vreme od svojih privatnih firmi pravili su gigante".

"Demokratska stranka i Dragan Đilas imali su priliku deset godina da pokažu šta umeju, a videli smo samo monopole, vladavinu tajkuna i nazadovanje zemlje", kažu u SNS.

Naprednjaci navode da za razliku od "demokrata, koji prizivaju nasilje i ukrajinski scenario u Srbiji... građani, na demokratskim izborima, mogu da odluče o tome kome će ukazati poverenje da sprovede reforme, i od Srbije napravi modernu, pristojnu, uređenu državu”.

"SNS, sa svojim predsednikom Aleksandrom Vučićem, bez obzira na sve otpore Đilasa, nastaviće snažno da se bori protiv korupcije i kriminala, da ojačava ekonomiju, da svojoj državi vraća ugled, a narodu dostojanstvo, ekonomsku sigurnost i prosperitet. Borba protiv korupcije i ekonomske reforme, koje sprovodi SNS, učiniće da i oni ljudi koji podržavaju DS i za nju glasaju - žive bolje", saopštila je SNS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS:Ðilas da vrati narodu sve što je oteo

Izvor: Press, 05.Mar.2014

Kada bi oni vratili sve ono što su stekli dok su bili na vlasti, Srbija nikada više ne bi imala budžetski deficit, a standard građana bio bi neuporedivo bolji, ocenila je SNS u saopštenju... Naprednjaci u reagovanju na izjavu lidera DS da će Srbija bankrotirati ukoliko se formira vlada u kojoj...

Nastavak na Press...

SNS: Đilas da vrati sve što je oteo

Izvor: Telegraf.rs, 05.Mar.2014

SNS je pozvala lidera DS-a da vrati narodu sve ono što je stekao kao gradonačelnik Beograda. Ovaj poziv se odnosi i na "partijske poslušnike i saradnike" bivšeg gradonačelnika Beograda

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.