SDPS: Dogovor o koaliciji do 7. 3.

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDPS: Dogovor o koaliciji do 7. 3.

Beograd -- SDPS bi trebalo da do srede, 7. marta postigne preliminarni dogovor o tome s kime će nastupiti na predstojećim izborima, kaže predsednik SDPS-a Rasim Ljajić.

"Pričali smo sa strankama vladajuće koalicije, sa kojima i sada sarađujemo", kazao je Ljajić.

Lider SDPS-a je naveo da bi do srede trebalo da bude "postignut preliminarni dogovor o nastupu na izborima, koji bi nakon toga trebalo da verifikuju i stranački organi".

"Ne zavisi sve od nas", napomenuo je Ljajić. Poslednji rok za raspisivanje lokalnih i parlamentarnih izbora u Srbiji je 13. mart.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJAJIĆ: S KIM NA IZBORE ZNAĆE SE DO SREDE

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

BEOGRAD - Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) trebalo bi da do srede, 7. marta postigne preliminarni dogovor o tome sa kime će nastupiti na predstojećim izborima, izjavio je predsednik SDPS Rasim Ljajić...BEOGRAD - Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) trebalo bi da do srede, 7. marta postigne...

Nastavak na Kurir...

Uoči raspisivanja izbora u Srbiji registrovano 87 partija

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 12:00

Beograd - Uoči raspisivanja parlamentarnih izbora u Srbiji, za šta rok ističe za sedam dana, u Srbiji je registrovano 87 političkih partija, od kojih je četiri nastalo od početka godine. ..Parlamentarni izbori moraju biti raspisani do 13. marta, kada ističe zakonski rok za njihovo raspisivanje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.