SASA VIDIC UKOPAO LEPU BRENU Ona je Karleusa za siromasne

Izvor: medio.rs, 21.Apr.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASA VIDIC UKOPAO LEPU BRENU Ona je Karleusa za siromasne

Modnom kreatoru je zasmetalo što je pevačica iskopirala stil svoje koleginice, a ne Lejdi Gage

Modni kreator Saša Vidić na svom Fejsbuk profilu je postavio fotografije s Karleušinog nastupa iz 2013. godine i iz Breninog najnovijeg spota "Carica", pored kojih je napisao: "JK za siromašne 2016 (original 2013)". 

Ubrzo je obrisao tu objavu, a za "Stars" je izjavio sledeće.

- Iskreno, bez veze sam to objavio. Karleuša je pre tri godine iskopirala >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Lejdi Gagu i to nekako mogu da razumem, jer sam za to da ako mazneš ideju, to uradiš od nekog ko je na svetskom nivou, a ne nešto što je već viđeno kod nas. Međutim, Brena je sad kopirala Karleušu, i to bez potrebe. Ali nije ona kriva, nego ljudi koji su radili na toj njenoj novoj pesmi - tvrdi Vidić.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Vidić isprozivao Brenu: Ona je JK za siromašne

Izvor: Tracara.com, 21.Apr.2016

Brena u svom novom spotu za pesmu ‘Carica’ (foto: Screenshot) Iako je dobila dobre kritike za novi spot, Saša Vidić je ipak pronašao razlog da isproziva Lepu Brenu. Kreatoru je zasmetalo to što je pevačica iskopirala Jelenu Karleušu. Naime, on je na svom Facebook profilu postavio fotografije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.