Radnik Čistoće koji je povređen od eksplozivne naprave van životne opasnosti

Izvor: Blic, 07.Mar.2013, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik "Čistoće" koji je povređen od eksplozivne naprave van životne opasnosti

Radnik "Gradske čistoće" Adem A. (32) povređen je danas oko 13.30 sati dok je sa kolegom čistio dvorište zgrade u Porečkoj 11 na Dorćolu. Kako nezvanično saznajemo, on je prilikom čišćenja haustora naleteo na dve metalne eksplozivne naprave, od kojih je jedna eksplodirala i nanela mu višestruke povrede glave i lica. Eksplozija u haustoru: Sa uviđaja u Porečkoj ulici

Drugu eksplozivnu napravu aktivirala je kontradiverziona ekipa MUP Srbije, prilikom obavljanja uviđaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na licu mesta.

Hitna pomoć je vrlo brzo stigla na lice mesta i prevezla povređenog čoveka u Urgentni centar, na Očnu kliniku.

Prema rečima portparolke KCS Zorice Marković povređeni radnik je sa višestrukim povredama lica i glave prvo zbrinut na odeljenju neurohirurgije, a zatim na odeljenju ORL zbog povreda nosa.

- Radniku Gradske čistoće, kojem u ovom trenutku život nije u opasnosti, povređeno je i oko, zbog čega će kasnije biti prebačen i na očno odeljenje - rekla je Marković.

Lekare je pozvao njegov kolega koji srećom nije povređen, a koji je kad je čuo eksploziju potrčao da vidi šta se dešava.

Policijska istraga je u toku, Porečka ulica je zatvorena.

U "Gradskoj čistoći" su potvrdili da je u pitanju njihov radnik, ali da će policijska istraga ustanoviti o kakvoj se napravi radi.

Predstavnici "Čistoće" i članovi porodice povređenog radnika odmah su otišli u Urgentni centar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radnik Čistoće povređen od olovke bombe

Izvor: Mondo, 07.Mar.2013

Radnik Gradske čistoće A.A. (32), koji je danas teško povređen u eksploziji eksplozivne naprave u Beogradu, nije životno ugrožen...Radnik se trenutno se nalazi na ORL odeljenju, rečeno je Tanjugu u Kliničkom centru Srbije...Prema rečima portparolke KCS Zorice Marković povređeni radnik je sa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.