Psihijatri ubuduće i u domovima zdravlja

Izvor: Studio B, 07.Apr.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psihijatri ubuduće i u domovima zdravlja

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će u domove zdravlja ubuduće povremeno odlaziti psihijatri iz bolnica, kako bi ti lekari bili dostupniji građanima.

"Već par meseci razgovaramo sa našim najboljim stručnjacima kako da psihijatre približimo stanovništvu, jer je kod nas i dalje sramota otići kod psihijatra i piti lekove", rekao je Lončar nakon obleežavnaja Svetskog dana zdravlja u Institutu Batut.

Odgovarajući na pitanje novinara zbog čega do >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sada nešto nije urađeno u prevenciji mentalnog zdravlja stanovništva, Lončar je rekao da je nemoguće sve stvari odjednom urediti i da se mora imati na umu koliko zdravstvo ima novca na raspolaganju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

LONČAR: Ubuduće dežurni psihijatri u domovima zdravlja

Izvor: Kurir, 07.Apr.2016

..."Već par meseci razgovaramo sa našim najboljim stručnjacima kako da psihijatre približimo stanovništvu, jer je kod nas i dalje sramota otići kod psihijatra i piti lekove", rekao je Lončar nakon obležavanja Svetskog dana zdravlja u Institutu Batut..Odgovarajući na pitanje novinara zbog čega...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.