Prvi preletač Srbije ulazi u Skupštinu

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi preletač Srbije ulazi u Skupštinu

Na listi SNS za republičke izbore je advokat iz Vranja Dragan Nikolić, akter tuča i jedan od rekordera među preletačima.

Nikolić je u sadašnjem sazivu poslanik, a na listi je na poziciji 68. Dosad je promenio šest stranaka. U Vranju je na lokalnoj listi moćnih zauzeo drugo mesto uz obrazloženje da je jedan od najbogatijih političara, a široj javnosti postao je poznat posle incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa načelnikom vranjske policije Slađanom Velinovićem. Nikolić je posle tvrdio da nije napao načelnika već “samo na trenutke povisio ton”.

Poslanik SNS se potom obreo u tuči sa stranačkim kolegama. Tada je Aleksandar Vučić raspustio vranjski odbor i naveo: “Naša je namera da nas predstavljaju najbolji ljudi, a ne oni koji će zarad svojih fotelja da pribegavaju nasilju...”

Nikolić je, međutim, tvrdio da nije učestvovao u premlaćivanju odbornika SNS Slobodana Petrovića uz koga je ipak stao predsednik Skupštine opštine Vranje Dejan Tričković, član SNS.

Pre oko 15 dana Nikolić je ustvrdio da je žrtva. Kako je naveo, napala su ga četiri lica u njegovoj advokatskoj kancelariji. Tvrdi da je policija pronašla palicu u kancelariji, a o celom incidentu kaže: „Mislim da je reč o iznuđivačima”.

Sa kim je bio

Pre SNS Nikolić je 2004. bio na listi “Za narodno jedinstvo” Marjana Rističevića i Borislava Pelevića, 2006. izabran je za predsednika Pčinjskog odbora Nove Srbije, kada je ta stranka bila na vlasti. Bio je i izvršni sekretar Narodne radikalne stranke Veljka Guberine, potom je prešao u SRS. Nije zaobišao ni SPO. Ipak, Nikolić javno tvrdi da je “stalno samo pratio Tomislava Nikolića, predsednika Srbije”.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi preletač Srbije ulazi u Skupštinu: Dragan Nikolić promenio šest stranaka

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Feb.2014

Na listi SNS za republičke izbore je advokat iz Vranja Dragan Nikolić, akter tuča i jedan od rekordera među preletačima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.