Prokuplje: Potraga za pritvorenikom sa nanogicom jer je napao bivšu suprugu i njenog brata

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Potraga za pritvorenikom sa nanogicom jer je napao bivšu suprugu i njenog brata

Prokupačka policija traga za naoružanim B. S. (30) iz Novog Sela kod Prokuplja koji je sinoć, nešto pre ponoći, pokušao da provali u kuću bivše supruge V. M. i fizički se obračuna sa njom. Ubijeni Nikola Kabaš sa suprugom

Napadač, koji je u kućnom pritvor sa nanogicom, sukobio se sa bratom bivše žene G. M. (33) iz Prokuplja i ujeo ga i posekao po licu.

Nezvanično saznajemo, da je B. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << S. pre nego što je krenuo da se obračuna sa porodicom doskorašnje supruge, neopaženo uzeo bratov pištolj i da se tokom sukoba u kući čuo i jedan pucanj iz oružja, ali da na sreću niko nije povređen.

Policija je odmah nakon prijave krenula u potragu za naoružanim napadačem. Patrole su postavljene na svim izlazima iz grada, a pojačano je i prisustvo policije u gradu.

Osumnjičeni B. S. je od ranije poznat policiji. U 2013. uhapšen je pod sumnjom da je sa sugrađaninom I. M. (23) učestvovao u svirepom ubistvu penzionera Nikole Kabaša (72) iz Prokuplja. Kabaš je tada pronađen mrtav u svom stanu u ulici Veljka Vlahovića i predpostavlja se da je ubijen čekićem ili sekirom.

Policija je samo dan nakon ubistva identifikovala nasilnike i uhapsila ih. Nakon nekoliko meseci provedenih u pritvoru, B. S. je nedavno pušten da se brani sa slobode uz obavezu nošenja nanogice, dok je I. M. ostao u pritvoru.

Pretpostavlja se da je Kabaš poznavao ubice jer nije bilo znakova provale u njegovom stanu, a tokom istrage je utvrđeno da je starac čak i sedeo sa ubicama i pio sok.

Nakon što su počinili zločin, ubice su zaključale ulazna vrata stana i dali se u beg. Ali, policija im je brzo ušla u trag i privela ih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potraga za pritvorenikom sa nanogicom jer je napao bivšu suprugu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jan.2014

Prokupačka policija traga za naoružanim B. S. (30) iz Novog Sela kod Prokuplja koji je sinoć, nešto pre ponoći, pokušao da provali u kuću bivše supruge V. M. i fizički se obračuna sa njom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.