Profesor pobegao sa učenicom (15), želi je golu

Izvor: Kurir, 26.Sep.2012, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor pobegao sa učenicom (15), želi je golu

Džeremi Forest napisao je da beži sa Megan da bi se budio go uz nju

Džeremi Forest (30), profesor matematike iz Velike Britanije, pobegao sa učenicom.

Prošlog četvrtka profesor je pobegao sa njegovom učenicom Megan Stamers (15) iz Velike Britanije u Francusku.

Mesecima je profesor na svom Tviteru objavljivao ljubavne poruke. Od januara ga je, od kada je u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << učenicom, mučila dilema da li da pobegne s njom ili ne.

Osim toga, u porukama je otkrio i kako je njihova veza počela upravo u školi."Doneo sam različite zaključke, od kojih je većina zapravo da mnogo stvari u životu pogrešno shvatimo. Ipak, na kraju dana mogu da se pogledam u ogledalo i da kažem da sam dobar čovek", napisao je Forest na svom Tviteru.

Profesor je čak napisao da beži sa njom da se budio go uz nju.

Megina porodica je užasnuta. Otac je rekao da danima  ne zna gde mu je ćerka ni da li je dobro. Porodica samo želi da se Megan sigurno vrati kući i obratili su se medijima i yamolili je da im se javi.

Džeremi je inače u braku, a njegova supruga Emili (31) na Fejsbuku je nedavno opisala njihovo venčanje. Komšije su medijima kako su se profesor i supruga sve vreme svađali i činiloim se da se ne slažu dobro.

I škola je, navodno, znala za njihovu vezu. Naime, u februaru su učenici prijavili da su profesor i učenica, prilikom povratka sa školskog izleta u SAD, zajedno sedili u avionu i držali se za ruke. Međutim, nitko ništa nije preduze iako u školi tvrdi da je profesor bio pod istragom i da je trebalo da bude suspendovan dan pošto je par pobegao.

Britanska i francuska policija intenzivno traga za njima, javlja Daily Mail, a medijima je data slika njih dvoje kako ulaye u trajekt za Francusku.

Jedan od Meganinih prijatelja primio je SMS poruku od Megan u kojoj je pisalo da je stigla u Francusku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOLITA: Učenica (15) pobegla sa profesorom (30) – snimljeni na brodu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2012

Džeremi Forest (30), profesor iz Velike Britanije nakon duge afere sa učenicom (15) pobegao je u Francusku. Od kada je počela njihova afera pisao je kako ima moralne dileme da li da pobegne sa njom ili ne

Nastavak na Telegraf.rs...

Profesor pobjegao s učenicom

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Sep.2012

Francuska i britanska policija u potrazi je za 30-godišnjim učiteljem matematike iz Engleske i njegovom 15-godišnjom učenicom koja mu je ljubavnica. Profesor je na profilu na Twitteru pisao da 'želi pobjeći s njom i buditi se uz nju go'. Profesor matematike iz Velike Britanije Džeremi Forest...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.