Privatnom vojskom na Beograđane

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2016, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privatnom vojskom na Beograđane

Skandalozno rušenje objekata u beogradskoj Savamali u noći između 24. i 25. aprila i dalje je top tema u srpskoj prestonici. Ko je poslao bagere da u dva sata posle ponoći ruše objekte na uglu Mostarske i Hercegovačke ulice i nepoznate muškarce sa fantomkama da maltretiraju ljude, još nije utvrđeno. Jedino je lideru pokreta Dosta je bilo Saši Raduloviću jasno o kome i o čemu se radi.

- Samo dva sata nakon zatvaranja birališta, Vučić je u centru Beograda na delu pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako će dalje sprovoditi svoju politiku. Očigledno još bahatije, uz pomoć privatne vojske s fantomkama na glavama, noću, lisicama vezujući ljude, kao što je 25. aprila noću rušio kuće za svoje navodne "arapske" partnere iz Beograda na vodi - ironično je zaključio Radulović.

On je pozvao beogradskog gradonačelnika Sinišu Malog da prestane s prenemaganjem kako ne zna ko je srušio objekte "jer je to omogućila njegova privatna partijska vojska u liku Komunalne policije".

Da će o skandalu u Savamali biti još govora najavio je zaštitnik građana Saša Janković koji je na svom Tviter nalogu poručio da će javnosti biti obaveštena nakon što budu provereni svi navodi.

Prijavu o rušenju Savamale prvi je dobio poverenik za informacije Rodoljub Šabić koji je od gradske uprave zatražio da se izjasni. Gradonačelnik Siniša Mali je poverenika uputio da se obrati - nadležnim institucijama?!

Šabić ovim odgovorom nije zadovoljan.

- Neprihvatljivo je da me gradonačelnik upućuje na nadležne i da gradske vlasti smatraju dovoljnim da kažu da o tome ne znaju ništa. Razgovarao sam sa ministrom unutrašnjih poslova i sa državnom tužiteljkom i od njih sam dobio uverenja da će uraditi sve što je u njihovoj nadležnosti da rasvetle ovaj slučaj - naveo je Šabić.

Noć dugih bagera

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fantomi i dalje na slobodi

Izvor: Danas, 29.Apr.2016

Beograd - Rušenje nekoliko objekata u Hercegovačkoj ulici u Beogradu, uz fantomke, bagere i maltretiranje građana koje se desilo u noći 25. aprila mora što pre da se razjasni, smatraju sagovornici Danasa i ističu da bi gradska vlast i policija morale da otkriju ko je odgovoran...Zaštitnik građana...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.