Preminuo migrant povređen u LE

Izvor: B92, 01.Mar.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo migrant povređen u LE

Jedan od migranata koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca preminuo je u subotu uveče na Klinici za neurohirurgiju u Nišu.

To je u toku dana saopštio i direktor Kliničkog centra u Nišu, Zoran Radovanović.

Imigrant je preminuo sinoć u 21,15 časova uprkos svim naporima lekara koji su preduzeti u njegovom lečenju, naveo je Radovanović ukazujući na svu težinu njegovih povreda koje su dovele do smrtnog ishoda.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << migrant nije dolazio svesti, a sve vreme je bio u komi sa teškim povredama mozga. U Kliničkom centru kažu da pacijent kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta pa njegov identitet nije poznat.

Drugi pacijent na Klinici za neurohirurgiju i dalje je u veoma teškom satnju, bez svesti i životno je ugrožen, naveo je Radovanović i dodao da je rukovodstvo KC od samog početka bilo jako oprezno prilikom davanja prognoza o toku lečenja najteže povredjenih imigranata.

Još četiri osobe hospitalizovane u niškom KC, posle saobraćajne nesreće kod Leskovca u stabilnom su stanju, naveo je Radovanović.

Radovanović je rekao ranije da su svi imigranti hospitalizovani u KC Niš iz Bangladeša.

Preostala četiri migranta koja su nakon udesa prebačeni u Niš se oporavljaju i nisu u životnoj opasnosti.

U kombiju koji se 24. februara prevrnuo na autoputu kod Leskovca bila su 54 imigranta i vozač. Šestoro povređenih upućeno je u Klinički centar u Nišu, a četvoro je transportovano za Beograd.

Lekari leskovačke Opšte bolnice zbrinuli su 42 pacijenta, od kojih je šest upućeno u Klinički centar u Nišu, a četiri su transpoortovana za Beograd.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo migrant povređen u nesreći kod Leskovca

Izvor: RTS, 01.Mar.2015

Teško povređeni migrant u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca preminuo je u subotu uveče na Klinici za neurohirurgiju u Nišu. . Migrant koji se vodio kao N. N. lice imao je teške povrede glave i mozga, rekli su RTS-u u...

Nastavak na RTS...

Preminuo migrant povrijeđen u nesreći kod Leskovca

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2015

NIŠ - Jedan od migranata, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca prije pet dana, preminuo je na Klinici za neurohirurgiju u Nišu...On je sve vrijeme nakon nesreće bio u komi sa teškim povredama mozga...U niškom Kliničkom centru kažu da pacijent kod sebe nije imao nikakva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.